Hrvatski radio

Radio Pula

Sa sjednice pulskoga Gradskog vijeća

08.05.2015.

10:11

Autor: Elvis Morina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U tijeku je postavljanje posljednjih kilometara plinske infrastrukture u Pule, izvijestio je direktor pulske Plinare Dean Kocijančić na sinoćnjoj sjednici pulskoga Gradskog Vijeća, a početkom lipnja svi će radovi biti završeni i tada prestaje proizvodnja takozvanog gradskog plina.

Prihodi grada Pule u prva četiri mjeseca manji su za milijun i 941 tisuću kuna u usporedbi s prošlom godinom, a uz ovakvu dinamiku punjenja proračuna do kraja godine mogli biti manji i za dvadesetak milijuna kuna nego što je planirano, ustvrdila je pročelnica Upravnog odjela za financije i opću upravu Vesna Sajić.

U novoj bolnici u Puli bit će smješten i hospicij čiju će izgradnju financirati Porečko-pulska biskupija, odgovorio je pulski gradonačelnik Boris Miletić na pitanje HDZ-ova vijećnika Janka Žužića.

Brunu Nefata zanimalo je hoće li do sljedeće Noći muzeja biti obnovljen De Villeov uspon u Puli. Odgovorio je Damir Prhat, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu, rekavši da je pri kraju provedba natječaja te da će radovi početi nakon turističke sezone. Dodatne autobusne linije na pulskoj Rivi neće biti, poručio je Igor Škatar, direktor Pulaprometa. Prvi razlog je što na tom području nema mogućnosti za autobusna stajališta, a do obnove voznog parka nema ni raspoloživih autobusa.

Poslušajte više u prilogu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

4 dana

5. Pula Marathon

Pula Marathon