Hrvatski radio

Radio Pula

Sajam razmjene kotačića u Rojcu

28.06.2022.

11:17

Autor: HRT

Sajam razmjene kotačića

Sajam razmjene kotačića

Foto: Zelena Istra / ustupljena fotografija

Savez udruga Rojca i Zelena Istra pozivaju na još jedan događaj u sklopu programa Radione Re-Geppetto: Sajam razmjene kotačića održat će se u četvrtak 30. lipnja od 19 do 21 sat u unutrašnjem dvorištu DC Rojc. Na sajmu će se obaljati razmjena i prodaja rabljenih bicikala, romobila, koturaljki, skejtova i dijelova za bicikle i svega što je na kotačiće.

"Imaš biciklu koju je vaše dijete preraslo? Role ti skupljaju prašinu? Želiš uštedjeti i jeftino kupiti ili razmijeniti koturaljke? Želiš naučiti popraviti bicikl ili imaš potrebu za manjim popravkom skejta ili bicikle na licu mjesta? Voliš druženje, dobru glazbu i ekološki si osviješten? Onda je ovo pravi događaj za tebe! Iako je sajam namijenjen prvenstveno kotačićima u obzir dolazi i sve vezano uz opremu za rekreaciju (kacige, štitinici, odjeća za bicikliranje, rolanje, skejatnje, skejterske kape, majice i sl.)


U sklopu ad-hoc biciklopopravljaone možete potražiti savjet ili pomoć volontera za popravak bicikla, a za dobru glazbu pobrinut će se MGK.", pozivaju iz Re-Geppetta.


Sajmovi razmjene i second-hand sajmovi dio su „zero waste” koncepta jer se ponovnom uporabom smanjuje nastanak otpada, produžuje životni vijek proizvoda te se utječe na mijenjanje potrošačkih obrazaca. Predmeti se na ovom sajmu mogu pokloniti, zamijeniti ili povoljno prodati.


Svoje mjesto na sajmu možete rezervirati na ured@zelena-istra.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.