Hrvatski radio

Radio Pula

"Snježna kraljica" u Teatru Naranča

04.12.2021.

08:22

Autor: Tomislav Šikić

Snježna kraljica (Foto: Teatar Naranča/ustupljena fotografija)

Snježna kraljica (Foto: Teatar Naranča/ustupljena fotografija)

Foto: - / -

U pulskom Teatru Naranča bit će održane predstave "Snježna kraljica" 4. prosinca u 11 sati i 18 sati, 5. prosinca u 11 i 18 sati, 18. prosinca u 18 sati te 19. prosinca u 18 sati. Predstava je namijenjena djeci starijoj od 3 godine.

Jednom davno u velikom gradu živjelo je dvoje djece. Nisu bili brat i sestra, nego najbolji prijatelji i jako su se voljeli. Dječaku je ime bilo Kai, a djevojčici Gerda... I dok je vani sniježilo, odnekud kao da se čuo tajanstveni hladni šapat, koji poziva u ledeni dvorac… U ovoj će priči najmlađi krenuti za malenom Gerdom, i pomoći joj da spasi najdražeg prijatelja Kaja iz ledenog zagrljaja Snježne kraljice.

Igraju: Monika Mihajlović, Majkl Mikolić, Katja Rabar, Elizabeta Košeto, Vlatka Rubil, Gea Gallo, Erik Vido, Bruno Pendić, Masimo Dobrić, Ivona Blagajčević, Aurora Rojnić, Mia Herceg i Mila Močinić. Adaptacija i režija: Majkl Mikolić Scenski pokret: Katja Rabar Suradnik za lutkarstvo: Irin Šime Rabar Scenografija: Elizabeta Ružić i Luka Juričić Kostimi: Valentina Ferlin Živić Maske i lutke: Nika Vitković Glazba: Dino Krizmanić

Termini: 4.12. u 11 sati (bez Covid potvrde) i 18 sati (s Covid potvrdom), 5.12. u 11 i 18 sati (bez Covid potvrde), 18.12. u 18 sati (bez Covid potvrde), 19.12. (s Covid potvrdom) u 18 sati Uzrast: 3+

Trajanje predstave: 45 minuta

Informacije i rezervacije: 095 52 22 505 ili na teatar.naranca@gmail.com

Potrebna je rezervacija zbog ograničenog broja mjesta u dvorani.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.