Hrvatski radio

Radio Pula

Soundtrack za film koji nije snimljen

20.05.2021.

19:36

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Dalibor Jakus/ustupljena fotografija

Foto: Dalibor Jakus/ustupljena fotografija

Foto: - / -

U petak 21. svibnja s početkom u 21 sat u Dvorištu Rojca bit će održana pulska i svjetska premijera radio-predstave - glazbeno–poetskog street moviea "Soundtrack za film koji nije snimljen“. Za dolazak potrebno se prethodno prijaviti putem e-mail adrese info.surojc@gmail.com. Ulaz je besplatan.

Kazališno–radijski dijalog se sastoji od poetskih, proznih i glazbenih zapisa nastalih kao dijaloška razmjena tijekom zime i proljeća 2020./21. između zagrebačke pjesnikinje, kantautorice i dramaturginje Nine Bajsić i beogradskog pjesnika, kantautora i slikara Nenada Marića (Kralj Čačka). U maniri radiofonskog teatra, dramaturgija Soundtracka za film koji nije snimljen se ne zasniva samo na riječima i glazbi, nego je krasi i zvučno-atmosfersko ruho Dina Brazzodura i Lane Deban upotpunjeno terenskim audio snimkama i naracijom Pavlice Bajsić. 

PULSKA PREMIJERA: Savez udruga Rojca, Ulica Ljudevita Gaja 3, Pula

21.5. petak, u 20:00 h 

Tekstovi: Nenad Marić aka Kralj Čačka, Nina Bajsić

Glazba: Nenad Marić, Marko Marić, Dino Brazzoduro, Nina Bajsić

Soundscape: Dino Brazzoduro i Lana Deban

Dramaturgija: Pavlica Bajsić

Produkcija: Katarina Grgić za RadioTeatar (Zagreb)

Suradnici: Radio Rojc (Pula), Art radionica Lazareti (Dubrovnik), POP Depresija (Beograd), kino Kinoteka (Zagreb) i Gradske galerije Osijek (Osijek) 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.