Hrvatski radio

Radio Pula

Stravična nesreća u Labinu odnijela mladi život

15.12.2019.

14:59

Autor: HRT

Rock caffe u Labinu

Rock caffe u Labinu

Foto: - / -

Vozačica (28 godina M.M.) udarila je sinoć 15 minuta prije ponoći svojim Polom najprije u desni rubnjak raskrižja dviju ulica u samom središtu grada. Zatim je prešla na suprotni trak, probila zaštitnu ogradu i uletjela automobilom u kafić.

Na zatvorenoj terasi prepunog i među Labinjanima vrlo popularnog Rock kafea pokosila je sve što joj se našlo na putu. Hitna pomoć došla je vrlo brzo, prisutni su pomogli u raščišćavanju polomljenog inventara, ali 34-godišnjem mladiću iz Labina nije bilo spasa, preminuo je prije dolaska u bolnicu. Još dvije djevojke i dva mladića su ozbiljnije ozlijeđeni, dvoje s težom traumom zbrinuti su u Rijeci. Prilikom dolaska policije vozačica je izjavila da joj je jedno vozilo presjeklo put, no policija je u zadnjem izvješću takvu mogućnost posve odbacila. Pritom je i utvrđeno da je 28.godišnjakinja bila pijana, s 1.37 promila alkohola u krvi. Uhićena je i nad njom se provodi krim istraga

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.