Hrvatski radio

Radio Pula

Svi školarci osim nižih razreda osnovaca sljedeći tjedan online

21.04.2021.

15:47

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

Stožera civilne zaštite Istarske županije donio je odluku o modelu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021. - od 23. travnja do 30. travnja.

Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 na području Istarske županije, te uz pozitivno očitovanje ravnatelja škola na području Istarske županije, nastava će se odvijati kako slijedi: 

  • od 23. do 30. travnja 2021. godine - u svim osnovnim školama na području Istarske županije, nastava za predmetnu nastavu, više razrede osnovnih škola od V. do VIII. razreda, odvijat će se prema MODELU C, nastava na daljinu (online). 

  • od 23. do 30. travnja 2021. godine - u svim srednjim školama na području Istarske županije, nastavaće se odvijati prema MODELU C, nastava na daljinu (online); uključujući i maturante. 

  • od 23. do 30. travnja 2021. godine - u svim osnovnim školama na području Istarske županije nastava u razrednoj nastavi, nastavlja se odvijati za niže razrede od I. do IV. prema MODELU A, nastava u školi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.