Hrvatski radio

Radio Pula

Trgovinska akcija Love Shopping

12.02.2021.

19:46

Autor: Tomislav Šikić

Foto: kolaž/TZ Pula/Pixabay

Foto: kolaž/TZ Pula/Pixabay

Foto: - / -

U subotu 13.veljače 2021. održat će se Love Shopping, prva od četiri trgovinske akcije u Puli ove godine. Sve trgovine, njih 32 u centru grada, uključene u akciju, davat će popuste od najmanje 15% tijekom cijelog dana. Trgovine će biti otvorene po uobičajenom radnom vremenu.

U sklopu Love Shoppinga i ove godine organizirana je nagradna igra koja traje od subote 6.veljače do subote 13. veljače Svi kupci mogu ispuniti nagradni listić i osvojiti nagradu u trgovini u kojoj su ostvarili kupnju. Svaka trgovina osigurala je po jednu vrijednu nagradu ili poklon bon. Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 16. veljače.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na web stranici TZ Pule www.pulainfo.hr  i Grada Pule  www.pula.hr  po održanom izvlačenju. 

Love Shopping organizira Udruženje obrtnika Pula, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Grad Pula i Turistička zajednica grada.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.