Hrvatski radio

Radio Pula

U Pazinu predstavljanje programa Konkurentnost turističkih gospodarstava

19.03.2017.

10:38

Autor: Nives Kalebić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ususret turističkoj sezoni diljem Istre održavaju se predavanja i edukacije za turistički sektor. Jedna takva edukacija održat će se sutra u Pazinu gdje će biti predstavljen program Ministarstva turizma pod nazivom "Konkurentnost turističkih gospodarstava".

Ministarstvo turizma i ove godine putem svojeg programa "Konkurentnost turističkih gospodarstva" daje bespovratna financijska sredstva koja će se uložiti u turistički sektor. Natječaj za dobivanje novca otvoren je do 10. travnja, a na njega se mogu javiti svi zainteresirani vlasnici turističkih objekata, seoskih domaćinstava, trgovačkih društava, obrta, privatni iznajmljivači pa tako i oni s područja Turističke zajednice središnje Istre, kaže direktorica Sanja Kantaruti. 


Prezentacija programa"Konkurentnost turističkih gospodarstva" bit će održana sutra u 16 sati u Velikoj vijećnici grada Pazina, a zainteresirani se mogu prijaviti na web stanicama Turističke zajednice središnje Istre. Svaka dobivena potpora znatno će doprinijeti daljnjem turističkom razvoju središnje Istre gdje, kaže Sanja Kantaruti, i ove godine očekuju izvrsnu turističku sezonu.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

Pulska noć

Pulska noć