Hrvatski radio

Radio Pula

U Puli idućeg tjedna susret bikera te Dimensions i Outlook festivali

23.08.2017.

10:36

Autor: Nives Kalebić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pula će idućeg tjedna biti najatraktivniji grad na Jadranu. U ponedjeljak na Vallelungi počinje višednevni susret bajkera iz cijeloga svijeta, a od srijede Pula je domaćin festivala elektroničke glazbe Dimensions. Čim završi Dimensions, počinje Outlook, festival bas glazbe i sound sistem kulture.

Više od 20 tisuća bajkera i posjetitelja očekuje se na Croatia bike weeku koji se ove godine prvi put održava na Vallelungi. Prva dava dana program će se odvijati u Circolu, a potom se seli na Vallelungu gdje će se, kaže Edi Ljubić iz Moto kluba Twin horn mc, uz popratni program održati i 15 koncerata svjetski poznatih glazbenika.

Arena će pak od iduće srijede biti domaćin festivala elektroničke glazbe Dimensions na kojem se očekuju tisuće mladih. Festival će, kaže glasnogovornica Maja Grujinović otvoriti, popularna američka pjevačica i glumica Grace Jones uz nastup svjetki poznatih DJ-eva. Festivalska lokacija potom se seli na otvorene pozornice pulskog Štinjana gdje će uslijediti nastupi svjetskih glazbenika.

Čim završi Dimensions, počinje Outlook, festival bas glazbe i sound sistem kulture, koji se također otvara u Areni, a potom seli u Štinjan gdje će se zabavni program odvijati na više pozornica na otvorenom. 

U Pulu se zahvaljujući ovim manifestacijama idućeg tjedna stiže više od 25 tisuća gostiju što će značajno produljiti sezonu i popuniti smještajne kapacitete.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

EUROPA 27

SLAVEN KLIČEK