Hrvatski radio

Radio Pula

U Puli najavljen Sajam franšiza

11.05.2017.

13:57

Autor: Nives Kalebić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Istarski poduzetnici danas su se upoznali s franšizama - jednim od najsigurnijih oblika poduzetničkog ulaganja, uhodanim poslovnim sustavom i na tržištu vrlo uspješnim. Bio je to uvod u Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga te franšizera koji će se početkom lipnja održati u Opatiji.

Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga te franšizera bit će mjesto na kojem će biti predstavljen franšizni model poslovanja koji je u Hrvatskoj slabo zastupljen, a u stranim zemljama izuzetno je popularan. Taj način poslovanja omogućava samozapošljavanje i zapošljavanje s vrlo viskom sigurnošću uspjeha poslovnog poduhvata, istaknuo je viši stručni savjetnik u riječkoj Županijskoj gospodarskoj komori Perica Šolić.

A među predstavljenim franšizama su one za kreativnu ambalažu, branding i priprema krumpirića bez ulja te sustav implementiranja ekoloških proizvoda u stambene zgrade. 


Na sajmu u Opatiji bit će predstavljene i istarske tvrtke nositelji franšiza, a pozvani su i svi ostali zainteresirani za ovaj model poslovanja. Sajam je konferencijsko - izložbenog karaktera i održat će se 7. i 8. lipnja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.