Hrvatski radio

Radio Pula

U Puli počeo program "Prosinac u gradu"

27.11.2016.

11:00

Autor: Nives Kalebić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Puli je počeo Advent. Prva adventska svijeća upaljena je na fontani u Ciscutijevoj ulici i dio je to bogatog programa "Prosinac u gradu". Otvoreno je i klizalište na Karolini uz bogat glazbeni program u kojem su nastupili sudionici glazbenog emisije The Voice - najljepši glas Hrvatske.

Postavljanjem velikog advenstskog vijenca u središtu grada kojeg je blagoslovio fra. Đuro Vuradin iz Franjevačkog samostana i paljenjem prve svijeće u Puli je počeo program manifestacije " Prosinac u gradu". U glazbenom adventskom vijencu sudjelovali su predstavnici Slovenskog kulturnog društva, a program će se nastaviti svake nedjelje do 18. prosinca kada će nastupiti slovenska, talijanska i albanska nacionalna manjina te zbor Matko Brajša Rašan.

Danas je svečano uz bogat glazbeni program otvoreno i klizalište na Karolini ispod Arene a radit će svakoga dana od 9 do 22 sata.

U sklopu manifestacije "Prosinac uz gradu" u Puli će se održati više od 160 programa na 38 lokacija tijekom cijelog prosinca.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.