Hrvatski radio

Radio Pula

U Puli predstavljena liste Narodne koalicije za 8. izbornu jedinicu

11.08.2016.

14:32

Autor: Nives Kalebić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Puli je predstavljena lista Narodne koalicije za 8. izbornu jedinicu. Predvodit će je Željko Jovanović. To je lista koja predstavlja ljude, program i siguran smjer za Hrvatsku rečeno je, te istaknuto kako će voditi pozitivnu izbornu kampanju predlažući konkretne poruke SDP-a i Narodne koalicije.

Vlada HDZ-a i Mosta u posljednjih je šest mjeseci, istaknuo je Željko Jovanović, uvela kaos, nered i političku krizu, zaustavila reformu obrazovanja i pokušala privatizirati zdravstvo. I zato ćemo tijekom naše kampanje, dodaje Jovanović, ukazivati upravo na ove probleme te podsjećati građane na naš program, ali i podsjećajući na sve loše što je napravila vlada HDZ - Most.

Jovanović kaže kako SDP i Narodna koalicija nude siguran smjer, stabilnost, gospodarski rast, nastavak reforme obrazovanja, zdravstvo dostupno svima i to je, istaknuo je Jovanović jasna diferencijacija i po tome građani trebaju odlučiti kome dati svoj glas.

Drugi na listi Narodne koalicije u 8. izbornoj jedinici Peđa Grbin podsjetio je učinjeno u vrijeme vlade Zorana Milanovića, a posebno se osvrnuo na obrazovanje i zdravstvo. Iza nas ostaju zgrade, učionice, super računala a što se tiče zdravstva bilo je dovoljno šest mjeseci ministra nakića da se dug u zdravstuvu poveča i da liste čekanja porastu, rekao je Grbin.

Izgradnja nove pulske opće bolnice glavni je projekt koji je u Istri pokrenula bivša Milanovićeva vlada, a od značajnijih projekata uređen je i pulski studentski kampus, istaknuto je na predstavljanju liste Narodne koalicije za 8. izbornu jednicu. Upozoreno je kako glavno predizborno obećanje Vlade HDZ-a i Mosta o pomoći od tisuću eura za novorođeno dijete, unatoč brojnim pokušajima, kažu nije ostvareno.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR