Hrvatski radio

Radio Pula

U travnju prvi kinder hotel u Istri Girandella Maro

20.02.2018.

15:38

Autor: Tatjana Kaštelan

Rabac (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Rabac (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

U Rapcu, jednoj od vodećih odredišnih destinacija u Hrvatskoj, u tijeku su završni radovi prvog kinder hotela u Istri. Riječ je o Girandella Maro Resortu, trećem takvom specijaliziranom hotelu u Hrvatskoj. Svečano otvorenje je planirano u travnju, kada kreće i veća neto plaća radnicima.

Ulaganje u dva luksuzna ljetovališta odnosno odmarališta počelo je prošle godine - Family Life Bellevue i Valamar Girandella. I upravo se dovršava prvi hotel s pet zvjezdica u Rapcu - Maro Resort, koji će zaposliti dodatnih 150 radnika. Investicija od preko šesto milijuna kuna može se nazvati pothvatom, ističe direktor destinacije Rabac Valamar Rivijere Sandi Sinožić.

Valamar ulaže u luksuzna odmarališta za goste bolje platežne moći. Oni traže vrhunski proizvod te kvalitetne programe u hotelu i destinaciji. Lani je tako prvi Rabac Open Air Festival privukao preko 26 tisuća posjetitelja, a tu su i dodatni sportski događaji. Maro ulazi u prestižni lanac od pedeset kinder hotela u Europi i treći je takav u Hrvatskoj; imat će dvjestotinjak soba s pet zvjezdica.

Otvorenje Girandella Maro Resorta planirano je za 27. travnja. U travnju kreću i neto primanja radnicima od pet tisuća kuna. A buking za sezonu je jako dobar, ističu u Rabac Valamar Rivijeri.

Opširnije poslušajte u nastavku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.