Hrvatski radio

Radio Pula

U Umagu svečano otvoren novi adaptirani prostor Hitne medicinske pomoći

30.09.2016.

15:58

Autor: Tatjana Kaštelan

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zahvaljujući u potpunosti uspjeloj humanitarnoj akciji Hitna je bitna u Umagu je svečano otvoren novi adaptirani prostor Hitne medicinske pomoći Umag, na adresi Edoarda Pascalia 3A. Zapadna Istra, čulo se, puno je dobila.

Među djelatnicima i brojnim gostima na otvorenju su uz ostale goste i djelatnike sudjelovali župan Valter Flego i umaški gradonačelnik Vili Bassanese a veliko zadovoljstvo i zahvalnost svima koji su sudjelovali u ovoj vrijednoj akciji iskazao je Srđan Jerković, ravnatelj Županijskog zavoda za Hitnu medicinu.

Donatori su Grad Umag i Županija, privatne tvrtke i građani koji su prepoznali su važnost projekta i pokazali kako su izuzetno socijalno osjetljivi. Unatoč tomu što često nema dovoljno sluha u strukturama koje o svemu odlučuju i daju novce, građani Istre, tvrtke i građani pokazali su da se može i uspjeli sami. Izuzetno velik doprinos za Istru, za radnike Hitne a prvenstveno za pacijente koji su na prvom mjestu.

Opširnije u nastavku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.