Hrvatski radio

Radio Pula

Udruga Istra pomaže u novoj humanitarnoj akciji

08.12.2021.

13:53

Autor: HRT

°

°

Foto: kolaž / Pixabay

Udruga Istra pomaže pokreće novu akcije u svrhu liječenja i pomoći malenog Stjepana Budimira koji je upravo navršio 4 godine.

Zahvaljujući njihovoj prvoj akciji prikupljenim donacijama Stjepanu je omogućena vrhunska skrb u poliklinici Glavić u Zagrebu. Za vrijeme boravka u Zagrebu Stjepan je odradio još čitav niz pretraga i pregleda koji su iznimno bitni za daljnji tijek oporavka. Kako ne bi stali na pola puta odlučili su pokrenuti novu akciju i na taj način omogućiti nastavak rehabilitacije.


19. prosinca u Rovinju održat će se humanitarni Božićni rovinjski đir "Štrika Ferata" u organizaciji Sportske zajednice Grada Rovinja i Udruge "Martišnjak z muštaci", a udruga Istra Pomaže pokrenut će aukciju na svojim stranicama. Ponude usluga ili proizvoda možete javiti do 14. prosinca na Facabook stranicu Istra Pomaže, email adresu predsjednik@istrapomaze.com ili na broj telefona 092/169 5425.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.