Hrvatski radio

Radio Pula

Ususret prvom međunarodnom sajmu poljoprivrede i pčelarstva u Istri

05.04.2022.

09:50

Autor: HRT

Agro Terra

Agro Terra

Foto: Letak / ustupljena fotografija

Prvi međunarodni sajam poljoprivrede i pčelarstva u Istri - AgroTerra Istra opdržat će se u Pazinu od 22. do 24. travnja u Školskoj gradsko-sportskoj dvorani i oko nje. 

- Vjerujemo da u poljoprivredi možemo bolje te je upravo ovaj sajam ono nešto što našoj poljoprivredi treba. U Pazinu ćemo kreirati mjesto okupljanja stručnjaka, poljoprivrednika, proizvođača, bit će tu pravo vrijeme za postavljanje pitanja, razmatranje stručnih rješenja te predstavljanje najboljeg od istarske i hrvatske poljoprivrede - rekao je Marko Londero, direktor prvog poljoprivrednog sajma u Istri.


Mjesta za izlaganje ima još jako malo pa organizatori pozivaju da se proizvođači, OPG-ovi i razni obrti prijave čim prije. 


U sklopu sajma održat će se i tradicionalni Dani meda u malo drugačijem izdanju, pa će u ponudi biti i oprema za pčelare i proizvodnju meda. Radno vrijeme sajma je u petak od 12 do 18 sati, u subotu od 10 do 18 sati i nedjelju od 10 do 17 sati. Ulaz je za posjetitelje besplatan!


U sklopu Sajma bit će održana dječja predstava u organizaciji LAG-a sjeverne Istre, izložba najstrarijih traktora koje donosi Traktor Story iz Baredina i bogata gastronomska ponuda. Ugostitelji i trgovci Pazina imat će prilagođeno radno vrijeme tijekom trajanja manifestacije. 

Agroterra

Agroterra

Foto: Agroterra/Pixabay / ustupljene fotografije/kolaž

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.