Hrvatski radio

Radio Pula

16:43 / 08.06.2022.

Autor: Tatjana Kaštelan / HRT Radio Pula

Večeras u Areni svečana promocija diplomanata FET-a 'Dr. Mijo Mirković' i studija Kulture i turizma Sveučilišta Jurja Dobrile

Dekanica Fakulteta ekonomije i turizma 'Dr. Mijo Mirković' Ksenija Černe

Dekanica Fakulteta ekonomije i turizma 'Dr. Mijo Mirković' Ksenija Černe

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT

U pulskom Amfiteatru u 18 sati počinje svečana promocija diplomanata Fakulteta ekonomije i turizma 'Dr. Mijo Mirković' te studija Kulture i turizma Sveučilišta Jurja Dobrile.

Nakon pandemijskih godina, uz prigodan program, svoje akademske titule 374-ero studenata (od kojih 161 magistar, ostali su prvostupnici) prigodno će obilježiti primanjem diploma u posebnom ambijentu Arene, kaže dekanica Fakulteta Ksenija Černe, a u slučaju kiše promocija će se održati u Domu hrvatskih branitelja.


U nastavku posušajte dekanicu Fakulteta ekonomije i turizma 'Dr. Mijo Mirković' izv. prof. dr. sc. Kseniju Černe, o večerašnjoj promociji i generaciji novih diplomanata.

Razgovor s dekanicom FET-a 'Dr. Mijo Mirković' izv. prof. dr. sc. Ksenijom Černe o promociji diplomanata u Areni, 8. lipnja 2022.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.