Hrvatski radio

Radio Pula

Velika priznanja istarskim poduzetnicama

24.05.2018.

09:46

Autor: Nives Kalebić

(foto: Marko Lukonić/Pixsell)

(foto: Marko Lukonić/Pixsell)

Foto: - / -

Milena Perković iz pulske Arena Hospitality Grupe proglašena je menadžericom godine, dok je socijalna poduzetnica godine Puljanka Danijela Kasumović Maružin. Nagrade prema izboru Hrvatske udruge poslovnih žena Krug dodijeljene su im danas u Zagrebu u okviru obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica.

U obrazloženju se ističe kako je Milena Perković nagrađena jer je svojom upornošću, sposobnošću i znanjem na području upravljanja, razvoja i strateškog marketinga, nekadašnji Arenaturist dovela do statusa jednog od predvodnika hrvatskog hotelijerstva i prepoznatljivi turistički brand.

Tvrtka Punkt, socijalne poduzetnice godine Danijele Kasumović Maružin pokazala se pak, kao uspješan projekt za pokretanje društvenih promjena i zapošljavanja marginaliziranih skupina na tržištu rada. Kasumović Maružin konstantno pronalazi rješenja za pomoć ljudima s teškoćama, stoji u priopćenju.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.