Hrvatski radio

Radio Pula

Velike obljetnice HRT-a: o Radio Puli Agneza Urošević i Nenad Latin

14.05.2016.

23:12

Autor: Tatjana Kaštelan

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

HRT 15. svibnja slavimo dvije velike obljetnice – 90 godina Hrvatskoga radija i 60 godina Hrvatske televizije! Tim povodom d$onosimo puno radijskog, televizijskog i internetskog sadržaja kako bismo Vas pozvali u naš vremeplov. U vremeplov Hrvatske radiotelevizije!

Radio Pula krenula je s radom 31. prosinca 1960. godine. Razgovaramo s osobom koja je Radio Pulu stvarala, razvijala je, borila se za nju, i iza sebe ostavila brojne informacije, reportaže, razgovore, te svjedočila poput drugih dragih kolega, povijesti naše radio postaje. To je – danas umirovljena urednica i direktorica Radio Pule – Agneza Urošević.

Odašiljači i veze d.o.o. jedan su od najvećih pružatelja transmisijskih usluga u Republici Hrvatskoj. Naš je gost gospodin Nenad Latin, inženjer iz Odašiljača i veza, OiV-a, o kojima će nam više sam reći. Jer bez OiV-a ne bi bilo ni HRT-ovih frekvencija u Vašim domovima. Tako da, u stvari, zajedno slavimo naše predivne obljetnice!

Poslušajte u nastavku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.