Hrvatski radio

Radio Pula

Vera Radolović opet potpredsjednica pulskog SDP-a

05.11.2013.

12:13

Autor: Džana Banić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vera Radolović na stranačkoj je konvenciji u ponedjeljak ponovno izabrana za potpredsjednicu pulskoga SDP-a. Skupu su, među ostalima, obratili: saborske zastupnice SDP-a Ada Damjanac i Tanja Vrbat, zastupnik IDS-a Valter Boljunčić te ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

Pulski SDP-e dobio je novo vodstvo, ali stranka je otvorena i svaki će član dobiti svoju priliku, istaknuo je njegov prvi čovjek Danijel Ferić nedavno izabran na tu čelnu poziciju.

Skupu se kao gost obratio IDS-ov saborski zastupnik Valter Boljunčić podsjetivši na uspješno obnašanje vlasti s SDP-om u Puli u dva mandata te je posebno istaknuo važnost donošenja zajedničke Deklaracije o regionalnom razvoju i jedinstvenosti Istre.

Ministar Željko Jovanović istaknuo je kako u središtu pozornosti socijaldemokracije mora biti čovjek, slobodan od straha i korupcije.

Na sinoćnjoj konvenciji birano je i predsjedništvo pulskog SDP-a u koje su ušli Stevan Muidža, Martina Butković, Peđa Grbin, Vinko Knez i Mario Peruško te 16 članova Gradskog odbora.

Više poslušajte u tonskom prilogu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.