Hrvatski radio

Radio Pula

Vižula VIVIT II – Vižula ŽIVI 2!

22.08.2021.

12:24

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Pixabay/Općina Medulin/ustupljena fotografija

Foto: Pixabay/Općina Medulin/ustupljena fotografija

Foto: - / -

Zeleni poluotok tisućljetne povijesti, Vižula u Medulinu, oživjet će u sklopu događaja pod nazivom "Vižula VIVIT II – Vižula ŽIVI 2!“. Organizatori su udruga Mutila te partnerske udruge Sakramenski i Format, a pokrovitelj je Općina Medulin i TZ Medulin.

Program započinje u 18 sati igraonicom streličarstva za djecu. Djeca će se moći zavrtjeti u rimskom vrtuljku te zabaviti u crtaonici.

Od 19 sati posjetitelji će moći obići poluotok Vižulu uz stručnog voditelja, mag.hist. Iana Tataja.

U 20 sati na rasporedu je projekcija dokumentarnog filma "SOL-MASLINA-KAMEN“ dok u 20:30 sati započinje projekcija animiranog filma za djecu "Ukradena princeza".

Kako bi na najbolji način uživali u filmu pod zvijezdama, organizatori pozivaju posjetitelje da sa sobom ponesu jastuke ili dekice.

Događaj će se održati poštujući sve protuepidemiološke mjere i preporuke Stožera CZ i HZJZ-a, a organizatori mole posjetitelje da ih se pridržavaju. U skladu s navedenim, obavezna je prijava dolaska, što mogu učiniti putem e-maila na adresu udrugamutilamedulin@gmail.com. Broj sudionika je ograničen na 50.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.