Hrvatski radio

Radio Pula

Vrijedne turističke nagrade stigle u Istru

25.10.2018.

15:03

Autor: Hrt/Radio Pula

(foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

(foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

Foto: - / -

Vrijedna priznanja stižu u Istru s Dana hrvatskog turizma na Hvaru. Sinoć su dodijeljene nagrade i istarskim turističkim tvrtkama i djelatnicima koji su ove sezone dali izniman doprinos našem turizmu. Nagrade su osvojili i gradovi Poreč i Rovinj, za drugo odnosno treće odredište godine.

 

Rabačka plaža Girandella najbolja je plaža godine, najbolji hotel za obiteljski odmor je Valamarov Isabella Resort u Poreču, a rovinjski hotel Monte Mullini najbolji je hotel s pet zvjezdica. Ovo vrijedno priznanje Maistrin je hotel dobio već drugu godinu zaredom, ističe Vanja Mohorović iz te turističke tvrtke.

Među dobitnicima nagrada iz Istre su kamp Arena Hospitality grupe u Pomeru. Riječ je o manjem kampu koji je proglašem kampom s najboljom glamping ponudom, odnosno luksuznim načinm kampiranja, a otvoren je ove godine u lipnju, ističe Manuela Kraljević voditeljica prodaje i marketinga u Arena Hospitality grupi.

Pulski Uniline sinoć je na Hvaru proglašen najboljom velikom turističkom agencijom. Najbolji restoran je restoran Sveti Nikola u Poreču. Najbolja agencijska djelatnica je Dragica Sladoljev iz porečke agencije Kompas travel, dok je Danijel Španjol recepcionar u Plavoj laguni najbolji djelatnik u hotelskom objektu ili kampu. 

Večeras će na Hvaru najboljima dodijeliti nagrade Top 10 hrvatskog turizma.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.