Hrvatski radio

Radio Pula

Završeno drugo izdanje "Kina u kvartu"

07.09.2021.

17:00

Autor: Tomislav Šikić

Kono u kvartu na Forumu (Foto: Pula Film Mestival/ustupljena fotografija)

Kono u kvartu na Forumu (Foto: Pula Film Mestival/ustupljena fotografija)

Foto: - / -

Završilo je još jedno izdanje Kina u kvartu u organizaciji Javne ustanove Pula Film Festival. I ove godine unatoč pandemiji i u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama uspješno je realiziran filmski program na 12 lokacija diljem Pule i okolice.

Svih 12 projekcija na otvorenom održano je u predviđenim terminima. Tako su filmske priče opet posjetile kvartovska igrališta, dvorišta, trgove i parkove na mjestima gdje su se svi mogli opustiti, družiti i provoditi slobodno vrijeme. Nakon mora i sa zalaskom sunca gledališta su se punila, a mnogi su se dobro pripremili i ponijeli jastuke, dekice i već nekako jesenski duge rukave. Filmski program bio je šarolik, prezentirajući europsku i svjetsku kinematografiju s temama prijateljstva, ljubavi, obitelji, prirode, dobra i zla pa su sve generacije mogle uživati. Kino u kvartu pronašlo je svoju domaću publiku, ali je privuklo i brojne turiste koji su tijekom atraktivnih turističkih mjeseci smješteni izvan centra grada baš kao i same filmske lokacije. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR