Hrvatski radio

Radio Pula

Žminj: kućne božićne jaslice online

08.12.2020.

12:01

Autor: Tomislav Šikić

Foto: TZ Žminj/ustupljena fotografija

Foto: TZ Žminj/ustupljena fotografija

Foto: - / -

Zbog trenutačne epidemiološke situacije, a kako bi se nastavila tradicija izlaganja božićnih jaslica, ove godine Turistička zajednica Općine Žminj izložbu organizira online putem web stranice TZ Općine Žminj i društvenih mreža.

Pozivaju sve dosadašnje izlagače, ali i one koji to žele postati, da svoje božićne jaslice fotografiraju i uz kratki opis pošalju na e-mail: jaslice@tzzminj.hr do 23. prosinca u 12 sati: "U želji da s nama, svojim sugrađanima, ali svima koji nas prate preko interneta, podijelite radost kućnih božićnih jaslica iz vašeg doma, otvaramo online izložbu uoči Badnjaka. Vjerujemo da ćete biti kreativni kao i prethodnih godina, kada smo mogli vidjeti božićne jaslice izrađene od stakla, čokolade, tijesta, kamenja, lego - kockica, žarulja, pribora za jelo, pletiva, pa sve do jaslica smještenih u akvarij, ali i onih konvencionalnih, od drvenih figura. Svjesni smo da ništa ne može zamijeniti susrete i doživljaje uživo, ali nadamo se da ćemo ovom on line izložbom uz vašu pomoć doprijeti do velikog broja ljudi i na taj način prenijeti dio Božićnog duha i tradicije našeg žminjskog kraja".

Slanjem fotografija suglasni ste da se fotografija i vaše ime objavi na službenim internetskim stranicama TZ Općine Žminj i na društvenim mrežama.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.