Hrvatski radio

Radio Pula

Memori - francuski glazbenik na rezidencijalnom programu u Fažani

27.01.2023.

12:51

Autor: HRT

Memori - glazbenik iz Francuske  na rezidencijalnom programu u Fažani

Memori - glazbenik iz Francuske na rezidencijalnom programu u Fažani

Foto: kolaž ustupljenih fotografija / Prostor

Udruga Prostor urbane kulture po drugi puta provodi umjetnički rezidencijalni program "Artist in residence - umjetnik u prostoru" u Kasarni s početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan a program će voditi Memori, Rinoma i Fresh new guy.


Tokom siječnja ove godine u prostoru udruge, Kasarna u Fažani, glabeni producent i nezavisni umjetnik Axel Delcroix, poznat pod svojim umjetničkim imenom Memori producirati će glazbu za svoj novi album. Ovo nije prvi put da je Axel u Istri, do sada je zajedno sa lokalnim producentom Marinom Morosinom (Rinoma) producirao glazbu za jednu od najpoznatijih hrvatskih rap grupa 2xŠihta te surađivao kao inženjer zvuka na soundtrack-u novog filma Novog Vodnjanskog Filmskog Vala "La Predstava" premijerno prikazanom na prošlogodišnjem Vodnjan Film Festival u Fažani Film Festivalu. Osim produkcije glazbe za vrijeme rezidencije, Axel će organizirati i glazbeno-umjetnički događaj "Kold Nites #7" koji će se održati u petak, 27. siječnja u Kasarni s početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan a program će voditi Memori, Rinoma i Fresh new guy.


Program rezidencije realiziran je u suradnji sa udrugom Informo iz Vodnjana pomoću fondova Europske unije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR