Hrvatski radio

Radio Pula

Vodnjansko ljeto na vrhuncu

21.07.2022.

09:24

Autor: HRT

Peroj

Peroj

Foto: Grad Vodnjan / ustupljena fotografija

Niz kulturno-zabavnih manifestacija održava se do kraja tjedna na području Grada Vodnjana. Preporučujemo neke od njih.

Peta obljetnica glazbeno-umjetničkog eko festivala Escape the city, na šumom omeđenoj „Novoj“ plaži podno Barbarige održava se od 20. do 24. srpnja uz program s brojnim besplatnim radionicama.


Ljubitelji motora i rock'n'rolla okupljaju se na prostoru sajmišta u Vodnjanu, gdje se od 21.-24. srpnja održava tradicionalni moto susret "Bikers meeting" u organizaciji MK Hornets iz Vodnjana.


U subotu 23. srpnja u Galižani nastupajui Irena i Mauro Giorgi! Početak je u 21 h.


Perojci se pripremaju za Perojsku feštu koja će se održati ove subote 23. srpnja. Cjelodnevno obilježavanje 365. godišnjice doseljenja Crnogoraca u Peroj započinje jutarnjom liturgijom u crkvi Svetog Spiridona u 9:00 h, nastavlja se otvorenjem izložbe likovno-kreativne kolonije ″Moja Peroja 2022.″ u 17:00 h, otvaranjem muzeja "Zavičajni spomenar" i biblioteke "Njegoš" u 18:00 h, kulturnim programom DPC ″Peroj 1657″ i gosti (Zajednica Talijana Vodnjan, KUD Vodnjan, Ansambl narodnih igara i pjesama - Vojnić, zbor Nacionalne zajednice Crnogoraca - Rijeka ) u 20:00 h, a od 22:00 h kreće zabava uz Funbox band. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.