Hrvatski radio

Radio Pula

Grad Labin pokrivat će troškove prijevoza na mamografske preglede

13.02.2022.

11:27

Autor: HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Grad Labin / ustupljena fotografija

Budući da mamografski uređaj u labinskoj ispostavi Istarskih domova zdravlja nije u funkciji, a radi zaštite i prevencije od teških bolesti, Grad Labin će za žene sa prebivalištem na području Grada sufinancirati troškove prijevoza na mamografski pregled u Dom zdravlja Pazin (odnosno u OB Pula, ako je uputnicom pacijentica upućena na isti) od početka idućeg tjedna pa do stavljanja u funkciju mobilnog mamografa u Labinu.

Zahtjev za refundacijom putnih troškova odlaska na mamografski pregled, Labinjanke će moći podnijeti Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Labina za sve preglede obavljene od 14. veljače 2022. Po predaji ispunjenog i ovjerenog obrasca s podacima o pacijentici i potvrdom o obavljenom pregledu, na tekuće račune biti će im isplaćen iznos od 1,20 kn po prijeđenom kilometru u svakom smjeru. Obrazac zahtjeva moguće je preuzeti online ili fizički na porti Gradske uprave Grada Labina, Titov trg 11, Labin. Ispunjeni obrasci na istom mjestu mogu se predati ili fotografirani odnosno skenirani poslati na e-mail adresu: iva.rl@labin.hr , a dodatne informacije mogu se dobiti također slanjem upita na navedeni e-mail ili na telefon 052/866-842.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR