Hrvatski radio

Radio Pula

Projekcija 'Donbass' - Kino Valli i Gradsko društvo Crvenog križa Pula za izbjegle iz Ukrajine

09.05.2022.

14:49

Autor: Tatjana Kaštelan / HRT Radio Pula

Jasna Vekić i Nataša Šimunov pozivaju na večerašnju projekciju u pulsko Kino Valli

Jasna Vekić i Nataša Šimunov pozivaju na večerašnju projekciju u pulsko Kino Valli

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT

U povodu Dana Europe u pulskom kinu Valli večeras će biti prikazan film 'Donbass', a sav prihod od ulaznica ide za pomoć građanima koji su pristigli iz ratom pogođenog područja. Suradnja je to s Gradskim društvom Crvenog križa Pula koje cijelo vrijeme pomaže građanima u ovoj teškoj katastrofi. 

Na Dan Europe, 2. svibnja, u pulskom Kinu Valli, ne slučajno, prikazat će se film 'Donbass' ukrajinskog redatelja, montažera i scenarista Sergeja Loznice (Sergey Loznitsa), najavljuje Nataša Šimunov iz Kina Valli.


Prihod od ulaznica, koja košta 17 kuna, ide Gradskom društvu Crvenog križa Pula – točnije, osobama koje su izbjegle iz Ukrajine, kaže ravnateljica Društva Jasna Vekić.


U nastavku poslušajte razgovor s Natašom i Jasnom Vekić o obilježavanju Dana Europe i projekciji u Kinu Valli, kao i o pomoći izbjeglima iz Ukrajine u Istri.

Jasna Vekić i Nataša Šimunov u programu Radio Pule; Kino Valli i Gradsko društvo Crvenog križa Pula projekcijom 'Donbass' pomažu izbjeglima iz Ukrajine

U povodu Dana Europe, pulsko Kino Valli i Gradsko društvo Crvenog križa Pula pozivaju sve da pomognu onima kojima je najteže.


Projekcija je u 19h, ulaznica 17 kn, a uz prihod od ulaznica izbjeglima iz Ukrajine, novac od prava za film ide ukrajinskom filmskom fondu. U nastavku poslušajte kratku najavu.

Kino Valli i Gradsko društvo Crvenog križa Pula projekcijom 'Donbass' pomažu izbjeglima iz Ukrajine

Nataša Šimunov i Jasna Vekić najavljuju večerašnju projekciju filma 'Donbass' u Kinu Valli

Nataša Šimunov i Jasna Vekić najavljuju večerašnju projekciju filma 'Donbass' u Kinu Valli

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici