Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 04.06.2018.

04.06.2018.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Vesna Plavšić, osnivačica zdravstvene ustanove Zlatne ruke (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Vesna Plavšić, osnivačica zdravstvene ustanove Zlatne ruke (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošća Tatjane Kaštelan je Vesna Plavšić, osnivačica i vlasnica zdravstvene ustanove Zlatne ruke, inače viša medicinska sestra. Ustanova obilježava jubilarnih 25 godina djelovanja u Istarskoj županiji. Velika obljetnica nesebičnog rada i pomoći osobama u teškim zdravstvenim razdobljima te njihovim obiteljima.

U teškim fazama liječenja pomoć je najpotrebnija, a po otpustu iz bolnice obitelj postaje mala zdravstvena ustanova koja se ne može snaći sama. Stručna pomoć tada je najbitnija.

Prvu djelatnost pomoći oboljelima i njihovim obiteljima prije 25 godina osnovala je u Istri Vesna Plavšić - ustanovu Zlatne ruke. Ona do danas nesebično pomaže unatoč teškim uvjetima rada koji nije adekvatno plaćen.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici