Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 05.03.2015.

05.03.2015.

09:10

Autor: Hrvatski Radio

(foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

(foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Foto: - / -

Pozivamo Vas na Dan u Plavom. Što znači Dan u plavom? Dan u plavom je Dan svjesnosti o raku debelog crijeva. Plava vrpca i plava boja općenito simboliziraju borbu protiv raka debelog crijeva, drugog najčešćeg raka i u Hrvatskoj i u svijetu kod osoba oba spola. Dan u plavom obilježit će se na pulskoj tržnici u petak, 6. ožujka od 10 do 12 sati.

U emisiji govorimo o Tjednu glaukoma koji se obilježava od nedjelje, 8. i traje do iduće subote, 14. ožujka. Radio Pula sudjeluje u Nacionalnoj zdravstvenoj kampanji obilježavanja Svjetskog tjedna glaukoma pod nazivom ‘Zaustavimo glaukom’. Gošća Stetoskopa je doktorica Kristina Ružić, specijalistica oftalmologije, koja nam prenosi korisne savjete kada je naše oko u pitanju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici