Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 11.04.2018.

11.04.2018.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

dr. med. Aleksandar Stojanović, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

dr. med. Aleksandar Stojanović, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gost Tatjane Kaštelan je ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Aleksandar Stojanović. Preventivni projekti Zavoda sve su jači i usmjereni prevenciji kroničnih nezaraznih bolesti.

Velik broj građana uključuje se u programe Zavoda koji su namijenjeni svim životnim skupinama građana; od djece, mladih, radno aktivne populacije te osoba treće životne dobi.

Zavod organizira javnozdravstvenu konferenciju 'S Vama do zdravlja' na kojoj o svojim iskustvima govore stručnjaci; liječnici, kineziolozi, psiholozi. Ove godine domaćin je grad Rovinj.

Konferenciju redovito prati akcija pješačenja 'Hoditi i zdravi biti' koja se održava i starta istovremeno starta u deset sati u šest istarskih gradova; Puli, Pazinu, Labinu, Buzetu, Rovinju i Poreču. Tu su i posebni programi namijenjeni školskoj i predškolskoj djeci koji će se održati u petak.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

5. Pula Marathon

Pula Marathon

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici