Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 11.05.2020.

11.05.2020.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Sanja Benazić-Kliba i Tonka Maloča Tomašev gošće Stetoskopa (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Sanja Benazić-Kliba i Tonka Maloča Tomašev gošće Stetoskopa (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gosti Tatjane Kaštelan su Sanja Benazić-Kliba, Tonka Maloča Tomašev i Boris Kopić. U povodu Svjetskog dana sestrinstva te Tjedna medicinskih sestara i tehničara. O stanju struke koja na nogama drži svaki zdravstveni sustav. Potom radu tijekom pandemije odnosno epidemije kronavirusa te problemima i rješenjima, uz poruke u godini koju je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila Godinom medicinskih sestara i tehničara te godinom primalja.

Sanja Benazić-Kliba je nastavnica strukovnih predmeta u Medicinskoj školi Pula i članica delegacije Hrvatske komore medicinskih sestara, Tonka Maloča Tomašev patronažna je sestra pri Istarskim domovima zdravlja, a Boris Kopić predsjednik županijske podružnice Hrvatske komore medicinskih sestara. Čestitke svim našim medicinskim sestrama i tehničarima!

U tijeku su upisi osnovnoškolaca u srednje škole. Ovim putem pozivaju se svi osmaši i njihovi roditelji da se informiraju. Jer s ovom strukom mladi će imati osigurano radno mjesto, a medicinska struka u Istarskoj županiji će jačati. Dan Medicinske škole upravo je na Međunarodni dan sestrinstva, 12. svibnja, te ovom prilikom čestitamo svim učenicima i djelatnicima škole njihov dan!

Gosti Tatjane Kaštelan Sanja Benazić-Kliba, Tonka Maloča Tomašev i Boris Kopić

Tonka Maloča Tomašev i Sanja Benazić-Kliba gošće Stetoskopa (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Tonka Maloča Tomašev i Sanja Benazić-Kliba gošće Stetoskopa (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici