Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 12.07.2018.

12.07.2018.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

dr. med. spec. hitne medicine Gordana Antić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

dr. med. spec. hitne medicine Gordana Antić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošća Tatjane Kaštelan je zamjenica ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije dr. med. spec. hitne medicine Gordana Antić. Istra će uskoro biti bogatija za prvo kompletno opremljeno ambulantno vozilo na našem prostoru. To je drugo takvo vozilo u zemlji.

Zavodu za hitnu medicinu Istarske županije odobren je europski projekt prekogranične suradnje Emergency EuroRegion, u suradnji sa slovenskim partnerima. Njime će se znatno povećati kvaliteta hitne pomoći.

Rezultat je to suradnje zdravstvenih institucija hitne medicine u prekograničnom području Istarske županije i Obalno-kraške regije; Splošne bolnišnice Izola, Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, Opće bolnice Pula i Reševalne službe slovenske Istre Zdravstvenega doma Izola.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

15 h

SLUŠALICE

OŠ CENTAR

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici