Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 14.10.2019.

14.10.2019.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Aleksandar Stojanović, Sandra Orbanić i Dragan Poropat gosti Stetoskopa (foto: Tatjana Kaštelan)

Aleksandar Stojanović, Sandra Orbanić i Dragan Poropat gosti Stetoskopa (foto: Tatjana Kaštelan)

Foto: - / -

Gosti Tatjane Kaštelan su Sandra Orbanić, Dragan Poropat i Aleksandar Stojanović. U Rovinju se ovih dana održava jubilarni, deseti stručni skup predškolskih ustanova Istarske županije. Namjera je unaprijediti sustav prevencije bolesti u najmlađoj dobi. Zavod za javno zdravstvo je organizator ovog značajnog skupa, uz partnere, a to su ove godine Grad Rovinj i rovinjske predškolske ustanove Neven i Naridola.

Preventiva kod najmlađe populacije među prioritetima je Rovinja, kaže Dragan Poropat u ime grada domaćina. Puno smo već postigli, dodaje ravnateljica dječjih vrtića Neven i Naridola Sandra Orbanić. Inače, ovo je jedini ovakav stručni skup o predškolskoj preventivi, prosvjeti i odgoju koji se održava svake godine. A prema riječima ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Aleksandra Stojanovića, Stručni skup predškolskih ustanova Istarske županije svakako će se i nastaviti.

Gosti Tatjane Kaštelan Sandra Orbanić, Aleksandar Stojanović i Dragan Poropat

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici