Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 14.12.2020.

14.12.2020.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Medicinska škola Pula, Danijela Panić i ravnatelj Ivan Žagar (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Medicinska škola Pula, Danijela Panić i ravnatelj Ivan Žagar (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošća Tatjane Kaštelan je Danijela Panić, strukovna nastavnica i magistrica fizioterapije koja u Medicinskoj školi Pula predaje u smjeru fizioterapeutski tehničar. Obrazujemo kadar, imat ćemo kvalitetne mlade medicinske sestre i tehničare, primalje i fizioterapeute, koji danas uporno uče i vrijedno rade. Evo što se radi, kako se uči i razmišlja u Medicinskoj školi Pula; nastava se tijekom posjeta još odvijala u školi.

Medicinska škola Pula, iduće godine dobit će jednu od najsuvremenijih i najopremljenijih obrazovnih ustanova u Hrvatskoj. Učenici je polaze na dvije lokacije, premda se nastava, prema odredbama i mjerama prevencije od koronavirusa po odluci Stožera civilne zaštite Istarske županije obavlja online, kaže Danijela Panić i donosi aktivnosti i planove naših medicinara.

Nova zgrada Medicinske škole Pula. Podsjetimo, Istarska županija nositelj je projekta, a otplatu kredita od 52 milijuna kuna za medicinare dijele Grad Pula i Županija. Vrhunsko opremljene učionice i kabineti, laboratoriji i oprema za nova zvanja, polivalentna dvorana, profesionalna kuhinja. Sve je to značajan doprinos stvaranju danas izuzetno potrebnog kadra, naših budućih medicinskih djelatnika.

Gošća Tatjane Kaštelan Danijela Panić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici