Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 15.02.2021.

15.02.2021.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

14. Tjedan psihologije u Istri (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

14. Tjedan psihologije u Istri (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Počeo je 14. tjedan psihologije u Istri. Nizom besplatnih predavanja, radionica, komunikacija psiholozi pružaju građanima pomoć na u ovom izazovnom razdoblju. Gošće Stetoskopa su Vanja Prvoulović, predsjednica Društva psihologa Istre te psihologinje Sanja Subotić i Ivana Mihaljica Baljak. O temama koje su izuzetno važne u ovom 'korona razdoblju'.

Sve informacije o predavanjima, online radionicama, druženjima s našim psiholozima, te prijave, možete naći na internetskim stranicama Društva psihologa Istre. Opširnije o Tjednu psihologije u Istri donosi nam predsjednica Društva psihologa Istre Vanja Prvulović.

Psihologinja Ivana Mihaljica Baljak govorit će u Tjednu psihologije o tome kako sebe podržati u vremenima krize. Ona će online sudjelovati i u 10. Rijeci psihologije, s temom darovitosti djece i terapiji igrom.

U nastavku i razgovor s psihologinjom Sanjom Subotić, o tome kako prevladati razdoblje i iskoristiti ga u svoju korist. U četvrtak će Sanja Ivanušević i Sanja Subotić održati zoom online predavanje o temi 'Otpuštanjem starog zakorači u puninu života'; prijave su na knjiznica.pula@gmail.com.

Gošća Tatjane Kaštelan Vanja Prvulović

Gošća Tatjane Kaštelan Sanja Subotić

Gošća Tatjane Kaštelan Ivana Mihaljica Baljak

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici