Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 16.04.2015.

16.04.2015.

09:10

Autor: Hrvatski Radio

Projekt 'Živjeti zdravo' i akcija 'Hoditi i zdravi biti'

Projekt 'Živjeti zdravo' i akcija 'Hoditi i zdravi biti'

Foto: - / -

Gost Stetoskopa je ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Aleksandar Stojanović. Zavod je organizator projekta 'Živjeti zdravo' i akcije prevencije kardiovaskularnih bolesti pod motom - 'Hoditi i zdravi biti'.

U Puli je ovih dana u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije održana 4. županijska konferencija 'Živjeti zdravo'.

Stručnjaci Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, lokalnih edukativnih i zdravstvenih institucija te Ministarstva zdravlja u pulskom su hotelu Histriji podsjetili na važnost brige za zdravlje, odnosno na nužnost svakodnevnog kretanja, prestanka pušenja i napuštanja nezdrave prehrane.

U projekt 'Živjeti zdravo' i akciju 'Hoditi i zdravi biti' uključeno je šest istarskih gradova - Pazin, Rovinj, Labin, Poreč i Pula, u kojima akcija pješačenja kreće u subotu, 18. travnja u 10 sati. Naš gost, ravnatelj Aleksandar Stojanović govori o ciljevima i programu projekta.

U sklopu projekta održana je stručna konferencija koja je u Puli okupila struku, a iznijeti su primjeri pozitivne prakse u istarskim gradovima. Gost konferencije bio je uz ostale, ministar zdravlja Siniša Varga.

 

S konferencije za novinare u Puli - najava projekta 'Živjeti zdravo' Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije

S konferencije za novinare u Puli - najava projekta 'Živjeti zdravo' Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici