Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 02.07.2021.

02.07.2021.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Dr. med. spec. Aleksandar Stojanović o stanju s epidemijom koronavirusa u Istarskoj županiji (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Dr. med. spec. Aleksandar Stojanović o stanju s epidemijom koronavirusa u Istarskoj županiji (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gost Tatjane Kaštelan je dr. med. spec. Aleksandar Stojanović, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije. Koronavirus u Istri – jesmo li pred novim valom i je li ova povoljna zdravstvena epidemiološka slika samo zatišje pred buru.

Što učiniti da novog vala koronavirusa ne bude i može li se on uopće izbjeći? U ovom trenutku situacija je dobra te nema većih restriktivnih mjera prevencije; događanja i okupljanja su moguća, ali pod određenim uvjetima zaštite odnosno uz covid potvrdu. Situaciju ocjenjuje ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Aleksandar Stojanović.

Stožer civilne zaštite Istarske županije apelira organizatorima koncerata i sličnih događanja da mjere prevencije pri organizaciji shvate krajnje ozbiljno. A građanima da budu oprezni i štite se prema mjerama prevencije.

Gost Tatjane Kaštelan Aleksandar Stojanović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici