Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 22.05.2017.

22.05.2017.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Prevencija kroničnih nezaraznih bolesti, sudionice Savjetovališta za prehranu Istarske županije (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Prevencija kroničnih nezaraznih bolesti, sudionice Savjetovališta za prehranu Istarske županije (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošće Tatjane Kaštelan su dr. Olga Dabović Rac, epidemiologinja i voditeljica Službe za prevenciju zdravlja i rano otkrivanje bolesti Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije i koordinatorica Savjetovališta za prehranu pri Zavodu, potom mag. nutricionizma Vedrana Fontana, voditeljica Savjetovališta za prehranu Istarske županije. Također, gošće su Daniela Panić, mag. fizioterapije koja predaje u smjeru za fizioterapeutskog tehničara, ujedno voditeljica projekta „Pokretom do zdravlja“ iz Medicinske škole Pula te Ivona Duras, polaznica programa Savjetovališta. O djelovanju Savjetovališta za prehranu pri Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici