Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 23.09.2019.

23.09.2019.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Prof. dr. Memet Özek (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Prof. dr. Memet Özek (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gost Tatjane Kaštelan je dr. Memet Özek iz Istanbula, svjetski poznat i vodeći neurokirurg u Europi, koji je svoje znanje sa stručnim timom nesebično podijelio i pregledao osobe s cerebralnom paralizom u Puli.

Prof. dr. Memet Özek je u Puli održao i predavanja o liječenju osoba s cerebralnom paralizom. Riječ je, naime, o timu stručnjaka za dječju neurokirurgiju koja djeluje više od trideset godina i multidisciplinarno pristupa s osobama do 18 godina.

Slušamo razgovor s dr. Memetom Özekom uz prijevod kolege i člana tima, doktora Enisa Šabana inače specijalista za pokretljivost. Upravo zahvaljujući njegovu poznanstvu i kontaktu sa članovima pulske Zdravstvene ustanove 'Zlatne ruke' ostvarena je ova vrijedna suradnja koja je počela prije godinu dana.

Gost Tatjane Kaštelan prof. dr. Memet Özek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

5. Pula Marathon

Pula Marathon

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici