Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 24.03.2016.

24.03.2016.

09:10

Autor: Hrvatski Radio

Predavanje o postu (foto: Gordana Krizman/HRT)

Predavanje o postu (foto: Gordana Krizman/HRT)

Foto: - / -

Danas govorimo o postu. Doznajemo sve o postu sa stajališta medicinskog te s vjerskog aspekta. Gosti su doktorica Irena Hrstić i pater Đuro Hontić, župnik i gvardijan pulske župe i samostana Svetog Ivana Krstitelja.

Prošloga je tjedna u Puli održano jedno izuzetno zanimljivo predavanje. Predavanje o postu održali su doktorica Irena Hrstić, koja je pojasnila zašto je post važan sa zdravstvenog aspekta, te pater Đuro Hontić, župnik i gvardijan pulske župe i samostana Svetog Ivana Krstitelja, koji nam je rekao zašto je post važan u duhovnom aspektu.

Razgovore ste već slušali na našim frekvencijama, u nedjeljnoj emisiji Naša zvonaNaša kolegica Gordana Krizman porazgovarala je s doktoricom Hrstić te s paterom Hontićem i zabilježila vrlo interesantne činjenice koje bismo svi trebali znati.

Poslušajte u nastavku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici