Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 26.11.2018.

26.11.2018.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

dr. med. Predrag Mamontov (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

dr. med. Predrag Mamontov (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gost Tatjane Kaštelan je voditelj Odjela urologije Opće bolnice Pula i predsjednik udruge Martišnjak z muštaci dr. med. Predrag Mamontov. Udruga promiče važnost prevencije muškog zdravlja. Rak prostate, testisa i depresija najčešće su bolesti kod muškaraca koje su izlječive ako se otkriju u ranoj fazi.

Nizom aktivnosti, predavanja i radionica u istarskim gradovima i općinama tijekom studenoga predstavnici ove rovinjske udruge educirali su i time nastojali potaknuti muškarce na redovite preventivne preglede.

Akcija završava 23. studenog u Rovinju rekreativnom utrkom i pješačenjem, u povodu mjeseca prevencije muškog zdravlja. No, aktivnosti udruge Martišnjak z muštaci nastavljaju se tijekom cijele godine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici