Hrvatski radio

Radio Pula

Stetoskop 27.02.2017.

27.02.2017.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

dr. Aleksandar Stojanović i dr. Olga Dabović Rac (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

dr. Aleksandar Stojanović i dr. Olga Dabović Rac (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gosti Tatjane Kaštelan su ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, dr. Aleksandar Stojanović i dr. Olga Dabović Rac, voditeljica Odjela za promociju zdravlja i rano otkrivanje bolesti. O Savjetovalištu za prehranu u Istri, prvom takvom u Hrvatskoj.

Savjetovalište za prehranu pri Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije prvo je ovakvo savjetovalište u našoj zemlji. Podršku i savjete pružaju magistri nutricionizma, liječnici specijalisti, epidemiolozi, specijalisti školske medicine, psiholozi, sanitarni inženjeri i medicinski tehničari.

Radno vrijeme Savjetovališta je: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7 do 15 sati, a utorkom i četvrtkom od 12 do 20 sati. Broj telefona je 529 022, e-mail adresa za sve informacije savjetovaliste@zzjziz.hr, a tu je i internetska stranica www.zzjziz.hr. Informacije su besplatne i dostupne svim građanima.

Veliki tradicionalni skup i stručna konferencija S Vama do zdravlja ove godine bit će u travnju posvećeni promociji tjelesne aktivnosti. Bit će to 4. i 5. travnja u Umagu, a akcija Hoditi i zdravi biti, u povodu Svjetskog dana zdravlja 7. travnja, održat će se u subotu, 8. travnja u svim istarskim gradovima.

Pred nama je i Sajam zdravlja i ljepote koji se tradicionalno u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije i srednjih škola održava, ove godine 28. travnja u pulskom hotelu Histria.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici