Hrvatski radio

Radio Pula

Čišćenje, kuhanje i druženje u Društvenom vrtu

22.04.2022.

12:34

Autor: HRT

Chillvrt

Chillvrt

Foto: Zelena Istra / ustupljena fotografija

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje, Zelena Istra i Grupa za urbane vrtove pridružila se nacionalnoj kampanji Večernjeg lista "Rezolucija Zemlja" te u suradnji s pulskim Mjesnim odborom Gregovica, Odredom izviđača "Istra" i Odredom izviđača "Uljanik" pozivaju građane da im se pridruže u nedjelju 24. travnja u akciji čišćenja i druženju. 


Program:


11:30 šumica na Gregovici, okupljanje i nastup Zbora Cantus PoPuli te akcija čišćenja šumice (okupljanje je na livadi pored vježbališta u šumici na Gregovici) – akcija "Zeleno srce Grada"


12:30 – akcija čišćenja okoliša Urbanih i Društvenog vrta na Gregovici


13:30 - druženje i ručak u Društvenom vrtu 


13:30 - demonstracija i postavljanje hotela za kukce - Gimnazija Pula


Volonteri i koordinatorice društvenog vrta kuhat će jela od povrća, a građani će imati priliku saznati i kako se i sami mogu pridružiti i postati dio ekipe Društvenog vrta.


Sudionicima će biti osigurane vreće za smeće, rukavice i ručak. S ciljem smanjenja zagađenja jednokratnom plastikom, trebaju donijeti svoje trajne boce koje će moći puniti u Društvenom vrtu.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR