Hrvatski radio

Radio Pula

Foto punktovi na Peškeri u uskrsnom ruhu

14.04.2022.

10:58

Autor: HRT

Fotopunkt na Peškeri

Fotopunkt na Peškeri

Foto: Grad Poreč / ustupljena fotografija

Popularni photopoint na porečkoj Peškeri – veliko, crveno srce i ograda s natpisom Poreč-Parenzo osvanuli su u prigodnom usksnom ruhu. U žutim nijansama proljeća i Uskrsa, cvijeće, pisanice te zečiće svih veličina, vizura starogradske jezgre koja se nalazi u pozadini photopointa primila je novi okvir pozivajući prolaznike na fotografiranje.

 

Srce je ukrašeno cvijećem, a oko njega su se smjestili veseli zečevi, rad ruku djece i odgajateljica iz dječjeg vrtića Radost.


Osim srca, kao prigodni photopoint ukrašena je i obližnja mozaik klupa ispred jedriličarskog kluba, često sasstajalište zaljubljenih. Osim toga, uskršnje ruho – uz pisanice dobio je i rotor kraj parka Olge Ban. 


Prigodno ukrašavanje najpoznatijeg porečkog photopointa srca na Peškeri ove je godine i prošireno i na obližnje omiljene punktove za fotografiranje. U izradi su pomogli gradski Upravni odjel za komunalni sustav i poduzeće Usluga Poreč.

 


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.