Hrvatski radio

Radio Pula

Manifestacija "U potrazi za karnevalom"

12.02.2022.

10:46

Autor: HRT

Pulski karneval

Pulski karneval

Foto: Grad Pula / ustupljena fotografija

Turistička zajednica grada Pula u suradnji s Gradom Pula tri subote tijekom veljače (12.2., 19.2 i 26.2.) u vremenu od 10.00 do 13.00 sati organizira manifestaciju "U potrazi za Karnevalom". Radi se o manifestaciji koja će se održati u centru grada u sklopu koje nastupaju promenadno ulični zabavljači i to svirač „One man band“, klaun, žongler, hodači na štulama i grbavac na biciklu koji će očarati posjetitelje svojim neuobičajenim vještinama i nastupima. 

U želji da malo karnevalskog duha prođe gradom pozivaju se sva djeca da dođu maskirana i krenu u potragu za uličnim zabavljačima koji će se kretati po centru grada na potezu Portarata, Giardini, tržnica i trg Forum.


Maskirana djeca će od uličnog zabavljača dobiti kartončić na kojemu je potrebno sakupiti pet pečata od svakog zabavljača po jedan.


Pravo na slatko skriveno blago ostvaruje dijete s ispunjenim kartončićem koje može preuzeti na info punktu Turističke zajednice grada Pule.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.