Hrvatski radio

Radio Pula

Novi promo video - vodnjanski outdoor

20.01.2023.

13:06

Autor: HRT

Novi promo video - outdoor

Novi promo video - outdoor

Foto: snimka zaslona / YouTube

Područje Vodnjana s površinom od 105,6 km2, nudi atraktivan i raznolik prirodni okoliš, bogatu kulturno‐povijesnu baština i povoljnu klimu. Turistička zajednica Grada Vodnjana na području Vodnjanštine kroz godine je uredila i označila pet biciklističkih staza i jednu pješačku stazu. 

Biciklističke i pješačke staze idealan su način za otrkivanje njezinih prirodnih i kulturnih ljepota. Maslinici, šume i lokve, kažuni i suhozidi, tajanstvene crkvice i drevne ruševine, arheološka nalazišta – sve njezine ljepote skrivene na prostranom teritoriju Vodnjanštine mogu se posjetiti.


Radi dodatne promocije ovog segmenta turizma, promocije outdoora, Turistička zajednica grada Vodnjana u suradnji s MedVid produkcijom realizirala je dva nova promo spota.


Prvi je namijenjen promociji cikloturizma Vodnjanštine a drugi trekkingu i pješačenju. Kroz promotivne spotove prikazane su ljepote Vodnjanštine, od Vodnjana do Svete Foške, kažuna, zalazaka u Peroju i Barbarigi, šetnica i plaža, staze uronjenih među maslinike i okruženih suhozidima. Posjetiteljima je na raspolaganju preko 80 kilometara označenih biciklističkih staza te desetak kilometara pješačkih staza.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR