Hrvatski radio

Radio Pula

Odabir najboljeg društveno odgovornog marketing rješenja

25.03.2022.

10:45

Autor: HRT

Natječaj - objava

Natječaj - objava

Foto: Metamedij / ustupljena fotografija

Otvoren je treći nagradni natječaj “Odabir najboljeg društveno odgovornog marketing rješenja - Mladi na mreži” na koji  mladi u dobi od 16 do 25 godina mogu prijaviti najviše dva rada. Natječaj ostaje otvoren do 27. ožujka.

Udruga za razvoj audio vizualne umjetnosti Metamedij iz Pule provodi projekt namijenjen učenicima srednjih škola – Mladi na mreži – koji nizom različitih programa educira polaznike te ih potiče na kreativno i umjetničko stvaralaštvo. Projekt adresira problem manjka motivacije i navika kod mladih za sudjelovanje u kulturno-umjetničkim programima, online edukacijskim programima te participativnim projektima koji omogućuju preobrazbu iz pasivnih konzumenata u aktivne stvaratelje, kritičare i komentatore. Ciljevi su povećanje socijalne uključenosti kroz suvremenu kulturu i umjetnost, poticanje participacije, osobnog razvoja i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena putem korištenja novih medija i tehnologija, te unapređenje kreativnih i socijalnih vještina zahvaljujući zanimljivim i prilagođenim kanalima, platformama i formatima.


U ponedjeljak, 21. ožujka 2022., otvoren je treći nagradni natječaj “Odabir najboljeg društveno odgovornog marketing rješenja - Mladi na mreži” na kojega mladi u dobi od 16 do 25 godina mogu prijaviti najviše dva rada. Natječaj ostaje otvoren do 27. ožujka. Za prijavu je potrebno poslati rad(ove) s nazivom i kratkim opisom te osobne podatke (ime i prezime, adresa, datum rođenja, broj mobitela i kratki životopis) na e-mail adresu mladinamrezi2021@gmail.com. Najbolje radove odabrat će stručni žiri (Miško Macolić Tomičić i Marino Jurcan) koji ima dva glasa, dok treći ima publika koja će glasati od 29. ožujka do 3. travnja putem službene Facebook i Instagram stranice udruge Metamedij. Na tim stranicama te na službenoj web stranici bit će 4. travnja objavljena imena pobjednika, koji će biti nagrađeni s tri poklon bona u Svijetu Medija d.o.o. Prvo mjesto dobit će bon od 300 HRK, drugo 200 HRK, a treće 100 HRK. Najbolji radovi pristigli na natječaj bit će naknadno predstavljeni online izložbom. Više informacija o pravilima natječaja moguće je pronaći na www.metamedia.hr.


Potom, otvoreni će još biti natječaji za video spot na TikToku i DJ setove.


Više informacija moguće je dobiti na službenoj web stranici Udruge Metamedij (https://metamedia.hr/) te podstranici projekta (https://metamedia.hr/category/mladi-na-mrezi/).


Projekt “Mladi na mreži” provodi se od lipnja 2021. do lipnja 2022. godine. Vrijednost projekta je 463.988,06 kuna, od čega iznos od 394.389,85 kuna (85%) sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok je iznos od 69.598,21 kuna (15 %) sufinanciran iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Više informacija o EU fondovima moguće je pronaći na internetskim stranicama www.strukturnifondovi.hr ili www.esf.hr.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

4 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR