Hrvatski radio

Radio Pula

Poziv za volontere - MTB maraton Helter Skelter

02.05.2022.

13:46

Autor: HRT

Maraton

Maraton

Foto: adriabike.hr / ustupljena fotografija

MTB Maraton Helter Skelter održava se 7. svibnja sa startom i ciljem u Rapcu. Maraton je vrlo zahtjevan pa organizatori pozivaju na uključivanje volontera. 

Opis posla:


Posao će se obavljati ili na prometnicama/raskrižjima ili u race villageu ili na feed zonama.


Osoblje raspoređeno na neke od tih točaka radit će:


1. Na prometnicama - na većini njih odrađuje se signalizacija odnosno usmjeravanje natjecatelja koji prolaze u određeni smjer. Na ključnim raskrižjima gdje je potrebno usmjeravati i regulirati promet osoblje će pomagati organizatorima koji su osposobljeni za taj dio.

2. U race villageu - Osoblje pomaže prilikom prijava natjecatelja pri izdavanju startnih paketa, pomaže u priručnim poslovima pakiranja i svim manjim operativnim zadacima prema inputu organizatora.

3. Feed zone i waterpointovi- osoblje priprema i odrađuje feed zone koje se sastoje od opreme i okrijepe za natjecatelje (voće, voda, sokovi i sl.). Natjecateljima u prolasku dodaju što god im od toga treba.


Mjesto & radno vrijeme:


Zbirno mjesto bit će definirano nekoliko dana prije utrke te će volonteri o tome i o svim ostalim detaljima biti obaviješteni putem maila. Event traje od 7 do 17 h stoga će volonteri biti potrebni u tom periodu. Vrijeme rada volontera nije od samog početka do samog kraja (ovisno o poziciji na kojoj voloter bude smješten)


Svatko tko radi na ovim poslovima dobit će 200,00 kn netto isplaćeno u gotovini odmah nakon utrke, obrok, vodu i paket za Crew (majica u kojoj radi, kabanica, fućka - sve to ostaje u vlasništvu).


Pojedinac potpisuje s organizatorom ugovor o volontiranju.


Kontakt :

Zainteresirani se mogu javiti na broj: 092 3559 666 ili na e-mail: sblazevic2@gmail.com


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR