Hrvatski radio

Radio Pula

Radionice za mlade u Medulinu

17.11.2022.

12:12

Autor: HRT

Savjet mladih Općine Medulin

Savjet mladih Općine Medulin

Foto: Općina Medulin / ustupljena fotografija

Općina Medulin u suradnji sa Savjetom mladih Općine Medulin te s pobjednicima ovogodišnjeg natječaja za neformalne skupine Emom Ivetić i Leonom Osmanovićem organizira radionice za mlade koje će se održati ove subote, 19. studenoga s početkom u 10 sati u multimedijalnom centru 3mc u Medulinu.

Prvi dio radionice obuhvaća radionicu „Pomozi prijatelju u nevolji“ na kojoj će se održati mali tečaj Crvenog križa o pružanju prve pomoći. Tu su radionicu tražili i sami mladi, a dio je projekta koji je pobijedio na spomenutom natječaju. "Svjesni da mladi ljudi kroz slobodno vrijeme i zabavu nažalost dolaze u situacije gdje je potrebno pružiti osnovnu prvu pomoć svome prijatelju, upravo ovakvi tečajevi pomoći će im da nauče osnove pružanja prve pomoći te da steknu uvid kako bi u takvim situacijama trebali postupiti", ističu organizatori. Radionica započinje u 10 sati, a predviđeno trajanje je sat i pol, odnosno do 11:30 sati.


Nakon pauze i druženja mladih uz pizzu, održati će se radionica „Komunikacijske vještine“ koju će održati tvrtka SINAPSA, a dio je aktivnosti koje pr ovodi Savjet mladih Općine Medulin u sklopu Programa rada za 2022. godinu. Radionica će započeti u 12:00 sati te će trajati do 15:00 sati.Na radionici će sve mlade osobe moći naučiti osnove komunikacije te steći komunikacijske vještine koje su im i tijekom obrazovanja, ali i tijekom zapošljavanja iznimno važne i tražene.


Savjet mladih poziva sve mlade osobe od 15 – 30 godina s područja općine Medulin da im se pridruže ove subote te sudjeluju u besplatnim radionicama. Prijave još danas na e-mail: savjetmladihmedulin@gmail.com.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.